KitKat® Chocolade Fudge Maken

Details

Voor de KitKat® Chocolade Fudge heb je maar drie ingrediënten nodig! In dit recept maken we 'm met pure chocolade, maar kies vooral wat jij het lekkerste vindt!

Aantal personen
20
tijd
20 Min
Makkelijk
Chocolade Fudge

Ingrediënten

  • 300 g gecondenseerde melk
  • 200g pure chocolade en 8 KitKat® mini's

Benodigdheden

Oven
Bakplaat
Mengkom

Bereidingswijze

  1. Bekleed een brownieblik of kleine ovenschaal met bakpapier om te voorkomen dat de fudge blijft plakken.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie: plaats een hittebestendige kom bovenop een pan met zachtjes kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig tot de chocolade volledig gesmolten is. Haal ondertussen de KitKat® uit de verpakking. Breek deze in losse KitKat® 'Fingers' en snijd deze reepjes doormidden.
  3. Laat de gesmolten chocolade enkele minuten afkoelen voordat je verder gaat. Dit helpt voorkomen dat de KitKat®-stukjes smelten wanneer je ze toevoegt.
  4. Roer de gecondenseerde melk voorzichtig door de chocolade tot alles goed gemengd is. Voeg de gehalveerde KitKat®-stukjes toe aan het mengsel en roer opnieuw goed door.
  5. Laat de KitKat® fudge opstijven. Verdeel het mengsel over het bakblik en zet het minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Snijd de KitKat® fudge vervolgens in 20 stukken.
  6. Geniet van deze verrukkelijke traktatie, perfect voor elke gelegenheid!

Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® Mini Melkchocolade 284g
KitKat ® Mini Melkchocolade 284g
284g
NESTLÉ KitKat® Mini Melkchocolade 284g is een superlekker mini chocoladereepje voorzien van twee knapperige wafels omhuld door verrukkelijke melkchocolade. Perfect als uitdeel chocolade!