- Home
- KitKat® Recepten
- KitKat® Chocolade Fudge Maken
KitKat® Chocolade Fudge Maken
Ingrediënten
- 300 g gecondenseerde melk
- 200g pure chocolade en 8 KitKat® mini's
Benodigdheden
Oven
Bakplaat
Mengkom
Bereidingswijze
- Bekleed een brownieblik of kleine ovenschaal met bakpapier.
- Smelt de chocolade au bain-marie en haal ondertussen de KitKat® uit de verpakking. Breek deze in losse KitKat® 'Fingers' en snijd deze reepjes doormidden.
- Laat de chocolade afkoelen. Wanneer de chocolade gesmolten is, haal je deze van het vuur. Laat de chocolade enkele minuten afkoelen.
- Roer vervolgens de gecondenseerde melk door de chocolade en voeg de KitKat®-stukjes toe. Roer goed door.
- Laat de KitKat® fudge opstijven. Verdeel het mengsel over het bakblik en zet het minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Snijd de KitKat® fudge vervolgens in 20 stukken.
- Geniet ervan!
Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® Mini Melkchocolade 284g
284g
NESTLÉ KitKat® Mini Melkchocolade 284g is een superlekker mini chocoladereepje voorzien van twee knapperige wafels omhuld door verrukkelijke melkchocolade. Perfect als uitdeel chocolade!