KitKat® Chocolade Fudge Maken

Details

Voor de KitKat® Chocolade Fudge heb je maar drie ingrediënten nodig! In dit recept maken we 'm met pure chocolade, maar kies vooral wat jij het lekkerste vindt!

Aantal personen
20
tijd
20 Min
Makkelijk
Chocolade Fudge

Ingrediënten

  • 300 g gecondenseerde melk
  • 200g pure chocolade en 8 KitKat® mini's

Benodigdheden

Oven
Bakplaat
Mengkom

Bereidingswijze

  1. Bekleed een brownieblik of kleine ovenschaal met bakpapier.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie en haal ondertussen de KitKat® uit de verpakking. Breek deze in losse KitKat® 'Fingers' en snijd deze reepjes doormidden.
  3. Laat de chocolade afkoelen. Wanneer de chocolade gesmolten is, haal je deze van het vuur. Laat de chocolade enkele minuten afkoelen.
  4. Roer vervolgens de gecondenseerde melk door de chocolade en voeg de KitKat®-stukjes toe. Roer goed door.
  5. Laat de KitKat® fudge opstijven. Verdeel het mengsel over het bakblik en zet het minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Snijd de KitKat® fudge vervolgens in 20 stukken.
  6. Geniet ervan!

Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® Mini Melkchocolade 284g
KitKat ® Mini Melkchocolade 284g
284g
NESTLÉ KitKat® Mini Melkchocolade 284g is een superlekker mini chocoladereepje voorzien van twee knapperige wafels omhuld door verrukkelijke melkchocolade. Perfect als uitdeel chocolade!