KitKat® Chocolade huisje kerst

Details

In dit heerlijke KitKat® koekhuisje zou iedereen wel willen wonen! Ontdek in dit recept hoe jij deze verrukkelijke creatie zelf maakt.

Aantal personen
10
tijd
5 Min
Makkelijk
 Chocolade Koekhuisje

Ingrediënten

 • 33g botercrème of glazuur
 • 1 Smarties koker
 • 1 KitKat® melkchocolade kerstmannetje
 • 5 KitKat® melkchocolade kerstfiguurtjes
 • 12 KitKat® Melkchocolade 4 finger repen

Bereidingswijze

 1. Kies een mooie ondergrond voor het KitKat® Chocolade koekhuisje. Gebruik bijvoorbeeld een houten snijplank of mooie kerstschaal.
 2. Smeer één van de lange kanten van een KitKat® melkchocolade 4 Finger reep in met de boter crème of glazuur. Plak deze vervolgens op de ondergrond. Herhaal deze stap nogmaals en zet de KitKat® chocolade reep ertegenaan om de eerste lange muur neer te zetten.
 3. Smeer nu de korte kant van een KitKat®-chocolade reep in met glazuur en zet deze haaks op de bovenkant van de eerste muur. Maak de tweede lange muur op dezelfde manier als hierboven en maak het huisje dicht met de 6e KitKat®-chocolade reep.
 4. Smeer de bovenkant van de muren volledig in met het glazuur. Smeer wederom vier KitKat®-chocolade repen aan de lange kanten in met glazuur en creëer het schuine dak.
 5. Versier de bovenkant van het dak met de gekleurde Smarties en houd een Smartie over om te gebruiken als deurknop.
 6. Maak het koekhuisje af door de bodem te versieren met KitKat® melk chocolade kerstfiguurtje.
 7. Eet smakelijk!

Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® 4 Finger Melkchocolade Single
KitKat ® 4 Finger Melkchocolade Single
41.5g
NESTLÉ KitKat® 4 Finger Melkchocolade Single is een heerlijke chocoladereep van 4 krokante wafels omhuld met verrukkelijke melkchocolade.