Hete KitKat Bacon Bark

Details

Het recept is gemaakt door Nick Toet.

Still_KitKatNL

Ingrediënten

  • 4 plakken ontbijtspek
  • 400 gr pure chocola
  • 200 gr witte chocola
  • 1 1/2 el sriracha saus
  • Paar snufjes Korean pepperflakes
  • 100 gr pecan noten
  • Half zakje KitKat mini eggs
  • Half zakje KitKat Easter Friends

Bereidingswijze

  1. Bak je ontbijtspek krokant en laat afkoelen op keukenpapier.
  2. Smelt je chocola au bain-marie, zodra het gesmolten is gooi je sriracha erbij met wat Korean pepperflakes en roer door elkaar.
  3. Pak een bak in de vorm van een vierkant, strooi er wat pepperflakes in en dump je chocola erin.
  4. Verkruimel je bacon en verkruimel je pecannoten grof en strooi alles over je chocola heen. Druk er ook wat Kitkat mini eggs in en wat Kitkat Easter Friends samen met wat pepperflakes. Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.
  5. Breek stukken af en stop in je mond