- Home
- KitKat® Recepten
- KitKat® Paashaas Cupcakes Met Paashaasjes
KitKat® Paashaas cupcakes met paashaasjes
Ingrediënten
- 2 eieren
- 100g basterdsuiker
- 200g bloem
- 10g bakpoeder
- 100g gesmolten boter
- citroensap
- 2 el fijne kokosraps
- een paar druppeltjes groene vloeibare kleurstof
- 10 cupcake vormpjes
- decoratie naar keuze
- 10 KitKat® paaseitjes
Benodigdheden
Oven
Mengkom
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eieren en suiker los in een kom.
- Voeg bloem en bakpoeder toe en meng goed.
- Voeg de gesmolten boter en het citroensap toe, meng opnieuw.
- Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 20 minuten in de oven. Laat de cupcakes vervolgens afkoelen.
- Meng de kokosrasp en de groene kleurstof.
- Bestrooi elke cupcake met groene kokosrasp om het gras te maken.
- Decoreer de cupcake met een KitKat® Paashaas, KitKat® Paaseitjes en overige decoratie.
- Vrolijk Pasen!