KitKat® Paashaas cupcakes met paashaasjes

Details

Maak jouw paasbrunch helemaal af met deze heerlijke KitKat® Paashaas cupcakes

Aantal personen
10
tijd
20 Min
Makkelijk
 Paashaas Cupcakes

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 100g basterdsuiker
  • 200g bloem
  • 10g bakpoeder
  • 100g gesmolten boter
  • citroensap
  • 2 el fijne kokosraps
  • een paar druppeltjes groene vloeibare kleurstof
  • 10 cupcake vormpjes
  • decoratie naar keuze
  • 10 KitKat® paaseitjes

Benodigdheden

Oven
Mengkom

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eieren en suiker los in een kom.
  3. Voeg bloem en bakpoeder toe en meng goed.
  4. Voeg de gesmolten boter en het citroensap toe, meng opnieuw.
  5. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 20 minuten in de oven. Laat de cupcakes vervolgens afkoelen.
  6. Meng de kokosrasp en de groene kleurstof.
  7. Bestrooi elke cupcake met groene kokosrasp om het gras te maken.
  8. Decoreer de cupcake met een KitKat® Paashaas, KitKat® Paaseitjes en overige decoratie.
  9. Vrolijk Pasen!