KitKat® Kokoscake met KitKat ® en frambozen

Details

Geniet van een heerlijke KitKat® Kokoscake met framboos!

Aantal personen
4
tijd
60 Min
Makkelijk
Kokoscake & Framboos

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 50g bruine basterdsuiker
  • 110g kokosrasp
  • 1 tl vanille extract
  • 12 frambozen
  • 2 KitKat® 4 Fingers

Benodigdheden

Oven
Mengkom
Bakblik

Bereidingswijze

  1. Verdeel de KitKat® melkchocolade in kleine stukjes.
  2. Hak één hele KitKat® melkchocolade 4 fingers (in totaal 4 reepjes) in kleine stukjes.
  3. Breek van de overige KitKat® 4 fingers door de helft. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  4. Scheid twee eieren en klopt het eiwit tot het stijf begint te worden. Voeg als mixend de basterdsuiker toe en mix het mengsel tot een glad geheel.
  5. Roer de gehakte KitKat®-melkchocolade stukjes, kokosrasp en een theelepel vanille extract aan met een spatel door het mengsel en verdeel dit gelijkmatig in een cakevorm.
  6. Leg de 6 KitKat® 4 finger helften en de framboosjes om en om op het beslag. Druk de KitKat® melkchocolade goed aan.
  7. Zet de cakevorm in de oven en bak de cake 25 minuten tot hij mooi goudbruin is.
  8. Geniet van jouw kokoscake met frambozen!

Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® 4 Finger Melkchocolade 2-pack
KitKat ® 4 Finger Melkchocolade 2-pack
83g
NESTLÉ KitKat® 4 Finger Melkchocolade 2-pack bestaat uit 2 heerlijke KITKAT chocoladerepen van 4 krokante wafels omhuld met verrukkelijke melkchocolade.