- Home
- KitKat® Recepten
- KitKat® Kokoscake Met KitKat ® en Frambozen
KitKat® Kokoscake met KitKat ® en frambozen
Ingrediënten
- 2 eieren
- 50g bruine basterdsuiker
- 110g kokosrasp
- 1 tl vanille extract
- 12 frambozen
- 2 KitKat® 4 Fingers
Benodigdheden
Oven
Mengkom
Bakblik
Bereidingswijze
- Verdeel de KitKat® melkchocolade in kleine stukjes.
- Hak één hele KitKat® melkchocolade 4 fingers (in totaal 4 reepjes) in kleine stukjes.
- Breek van de overige KitKat® 4 fingers door de helft. Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Scheid twee eieren en klopt het eiwit tot het stijf begint te worden. Voeg als mixend de basterdsuiker toe en mix het mengsel tot een glad geheel.
- Roer de gehakte KitKat®-melkchocolade stukjes, kokosrasp en een theelepel vanille extract aan met een spatel door het mengsel en verdeel dit gelijkmatig in een cakevorm.
- Leg de 6 KitKat® 4 finger helften en de framboosjes om en om op het beslag. Druk de KitKat® melkchocolade goed aan.
- Zet de cakevorm in de oven en bak de cake 25 minuten tot hij mooi goudbruin is.
- Geniet van jouw kokoscake met frambozen!
Producten gebruikt in dit recept

KitKat ® 4 Finger Melkchocolade 2-pack
83g
NESTLÉ KitKat® 4 Finger Melkchocolade 2-pack bestaat uit 2 heerlijke KITKAT chocoladerepen van 4 krokante wafels omhuld met verrukkelijke melkchocolade.